Skip to content

Diensten

Het doel van onze diensten is om jouw organisatie te helpen met het verbeteren van employee engagement

Onderzoek

Met behulp van een onderzoek komen we er samen achter waar de verbeterpunten liggen met betrekking tot employee engagement. Wij als The Consultant Company hebben hierin onze eigen unieke methode ontwikkeld om bedrijfsbreed inzicht te krijgen in de huidige situatie. Onze methode bestaat uit drie fasen: gesprekken met management en leidinggevenden, een uitgebreide survey en persoonlijke interviews. Door deze drie invalshoeken met elkaar te combineren, kunnen wij een zo compleet mogelijk beeld krijgen van de huidige situatie. 

Onze gekwalificeerde consultants zijn in staat om de data op professionele wijze te analyseren en om te zetten in een praktisch advies. Wij bieden onze klanten namelijk niet alleen een helder overzicht van de verbeterpunten, maar ook een gerichte aanbeveling om hun employee engagement strategie te verbeteren. Het doel van het onderzoek en bijbehorend rapport is dan ook om de start te maken naar positieve, duurzame veranderingen. 

Heb je nog weinig inzicht in het level van employee engagement in jouw bedrijf en gerelateerde verbeterpunten? Neem contact met ons op om samen de opties te bespreken!

Consultancy 

Inzicht krijgen in de verbeterpunten binnen je bedrijf is al een eerste stap in de goede richting. Echter is de volgende stap vaak een nog grotere uitdaging: het ondernemen van actie. Dit kost namelijk tijd en inspanning, wat een obstakel kan vormen voor een succesvol veranderproces. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen. 

Met onze professionele inzichten, expertise in stakeholder management en efficiënte planning en uitvoering faciliteren wij een voorspoedig traject met resultaat. Bij The Consultant Company nemen wij graag wat werk uit handen, zodat jouw bedrijf zich kan concentreren op jullie groei en ontwikkeling. Ondertussen zorgen wij voor een positief traject om de medewerkersbetrokkenheid te verbeteren, zonder dat je hier veel moeite in hoeft te steken.

Ons volledige consultancy traject start met een grondig onderzoek en een gedetailleerd rapport met passend advies. Op basis van deze bevindingen plannen, bespreken en implementeren wij een strategie die gericht is op het verbeteren van alle aandachtspunten. Vervolgens voeren wij een interventie uit die specifiek ontworpen is om deze aandachtspunten aan te pakken. Hierbij houden we er rekening mee dat de interventie goed aansluit bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie. Om ervoor te zorgen dat de verbeteringen een blijvende impact zullen hebben na een succesvol traject, plannen wij een aantal nametingen en feedback momenten in. Op deze manier streven we naar een duurzaam resultaat.

Interventies

Naast een onderzoek of volledig consultancy traject, bieden wij ook opties aan om specifieke aspecten gerelateerd aan employee engagement te verbeteren. Hieronder vind je onze korte interventies die jouw bedrijf kunnen helpen bij het verbeteren van een specifiek aspect gerelateerd aan employee engagement:

Leiderschap

De kunst van inspirerend leidinggeven

Leiderschap is een essentieel element in het verbeteren van de employee engagement strategie van jouw bedrijf. Daarom zullen wij in deze korte interventie leiders informeren over effectieve leiderschapsvaardigheden die een cultuur van betrokkenheid stimuleren en tools bieden om hiermee aan de slag te gaan. Naast deze eenmalige interventie, is er ook de mogelijkheid om leiderschap in jouw organisatie nog effectiever aan te pakken door middel van een leiderschapstraject.

Kernwaarden, Missie & Cultuur

De kern van je bedrijf

In deze korte interventie gaan we jouw bedrijf helpen bij het identificeren en formuleren van de kernwaarden en missie. Dit doen we door samen met jouw team te brainstormen over woorden en zinnen die de essentie van jouw bedrijf het beste weergeven. Op deze manier kunnen we samen een duidelijke en onderscheidende missie en kernwaarden creëren waar iedere medewerker achter staat. Daarnaast wordt met deze workshop het bewustzijn van de medewerkers met betrekking tot de kern en doelen van de organisatie vergroot.

Employee Journey

Instroom tot uitstroom

Van de employer branding & recruitment strategie tot het onboarding proces, alle aspecten gerelateerd aan de employee journey komen in deze korte interventie aan bod. We delen niet alleen theoretische inzichten over een effectieve employee journey, maar analyseren in deze workshop ook de huidige employee journey van jouw bedrijf met behulp van de medewerkers. Daarnaast moedigen we iedereen aan om nieuwe ideeën in te brengen voor een optimale employee journey voor jouw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat we samen tot een effectieve strategie komen die volledig is afgestemd op de behoeften en cultuur van de organisatie.

Ben je geïnteresseerd in één van deze, of misschien zelfs een combinatie van deze workshops?